+45 49 12 75 00 info@logstrup.dk
Available jobs at Logstrup

Provningsingenjör sökes till Lögstrup Sweden AB

Outside on road at Logstrup Sweden office

Logstrup Sverige

Malmö

Lögstrup AB är en av Sveriges ledande leverantörer av elektriska kopplingsutrustningar. Genom vår gemensamma erfarenhet, kunskap och nära samarbete med våra kunder och leverantörer i branschen levererar vi en optimal och framtidssäker lösning som täcker både ekonomi och behov av drift och personsäkra utrustningar. Lögstrup är verksam inom försäljning, konstruktion och tillverkning av kapslad el-utrustning, vi levererar utrustningar till Industri, landsting, infraprojekt mm. Lögstrups svenska huvudkontor ligger i Malmö och dess moderbolag i Danmark. Vi har även kontor i England och Irland, sammanlagt 250 personer i organisationen. 

Arbetsbeskrivning

Provningsingenjör sökes till Lögstrup Sweden AB

Är du elingenjör, elektriker eller elmontör från gymnasium, högskola eller är du självlärd hos kollegor i branschen? Din inställning och samarbetsvilja värderas högt hos oss – är du redo att arbeta på ett företag som genomsyras av kvalitet, nytänkande och nyskapande tillsammans med ett positivt gäng som visar vägen framåt i branschen.? Då kanske denna tjänst är något för dig!

Arbetsuppgifter:

  Dina arbetsuppgifter blir att vara delaktig i olika projekt, ingen dag kommer vara den andra lik. Du blir huvudansvarig för kvalité och provning -att det görs en noggrann slutkontroll på våra ställverk och centraler innan leverans. Arbetet innebär att följa anvisningar, ritningsunderlag och kretsscheman. Det kan förekomma resor ut till våra kunder. Vi är ett mindre bolag så det krävs flexibilitet.

  Våra önskemål

  Våra önskemål är att du har relevant utbildning inom området, som elingenjör eller kanske kommer du ifrån maskinbranschen. Du kan läsa ritningar/el-schema och behärskar du ritprogram såsom CAD och har tidigare erfarenhet av arbetet är detta en stor fördel. Datorvana och grundläggande erfarenhet av Office-paketet är av stor vikt. Du är intresserad av teknik samtidigt som du besitter en viss social kompetens. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Förmåga att hålla Dig lugn och fokuserad på rätt saker är av stor vikt.

   

  Vi erbjuder
  Marknadsmässig lön + övriga förmåner, på ett tryggt företag med gott renommé och framåtanda. Vi huserar i fräscha lokaler med egna anslutande parkeringsplatser och busshållplats finns i närheten.

  Ansökan: mejla din ansökan till ml@logstrup.se Varmt välkommen med din ansökan!

   

  Marc working at computer 2021 - People working 2020-2021