+45 49 12 75 00 info@logstrup.dk
Available jobs at Logstrup

Provingsingenjör till Lögstrup Sweden AB

Outside on road at Logstrup Sweden office

Logstrup Sverige

Malmö

Lögstrup Sweden AB är en av Sveriges ledande leverantörer av elektriska kopplingsutrustningar. Vi är verksamma inom försäljning, konstruktion och tillverkning av kapslad el-utrustning och vi levererar till bland annat industri, landsting och infrastrukturprojekt. Företaget är ekonomiskt stabilt med låg personalomsättning

Arbetsbeskrivning

Provingsingenjör sökes till Lögstrup Sweden AB

Vill du jobba i ett marknadsledande och välkänt bolag? Just nu expanderar vi på Lögstrup och behöver förstärka vårt team med en Lageransvarig till vårt huvudkontor i Malmö. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter blir att vara delaktig i olika projekt, ingen dag kommer vara den andra lik. Du blir huvudansvarig för kvalité och provning -att det görs en noggrann slutkontroll på våra ställverk och centraler innan leverans. Arbetet innebär att följa anvisningar, ritningsunderlag och kretsscheman. Det kan förekomma resor ut till våra kunder. Vi är ett mindre bolag så det krävs flexibilitet. 

Vad vi förväntar oss av dig

Våra önskemål är att du har relevant utbildning inom området, som elingenjör eller kanske kommer du ifrån maskinbranschen. Du kan läsa ritningar/el-schema och behärskar du ritprogram såsom CAD och har tidigare erfarenhet av arbetet är detta en stor fördel. Datorvana och grundläggande erfarenhet av Office-paketet är av stor vikt. Du är intresserad av teknik samtidigt som du besitter en viss social kompetens. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Förmåga att hålla Dig lugn och fokuserad på rätt saker är av stor vikt.

Vi erbjuder en marknadsmässig lön + övriga förmåner, på ett tryggt företag med gott renommé och framåtanda. Vi huserar i fräscha lokaler med egna anslutande parkeringsplatser och busshållplats finns i närheten.

Låter det som något för dig?

Mejla din ansökan till ml@logstrup.se. Intervjuer påbörjas snarast så vänta inte med att ansöka. Varmt välkommen! Läs mer om oss här: www.logstrup.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Marc working at computer 2021 - People working 2020-2021