Lögstrup är en av Sveriges ledande leverantörer av elektriska kopplingsutrustningar. Vi är verksamma inom försäljning, konstruktion och tillverkning av kapslad el-utrustning och levererar till bland annat industri, landsting och infraprojekt. Lögstrup är inne i en positiv utveckling och vi behöver nu förstärka vårt team med en Offertingenjör till huvudkontoret i Malmö. Är du rätt person för uppdraget?

 

Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med de andra i teamet ansvara för och ge service åt våra kunder. Du kommer svara på tekniska frågor, både på telefon och mail, behandla order och utföra kalkyler, samt skriva offerter. Du förväntas även att åka ut på fältet med någon av våra säljare ungefär en gång i månaden. Hos oss är frihet under ansvar centralt, något som passar ditt sätt att arbeta på.

 

Personliga egenskaper & kvalifikationer: Som person är du lösningsorienterad, serviceinriktad och kan hantera många bollar i luften. Vi lägger stor tyngd på din personlighet och inställning i denna roll. Vi ser helst att du har en elteknisk utbildning i grunden, alternativt ett genuint tekniskt intresse. Baskunskaper i Autocad är ett krav. Du har kanske tidigare erfarenhet av att arbeta med tekniska produkter och trivs med liknande arbetsuppgifter. Du talar svenska och engelska obehindrat.

 

Vi erbjuder: En marknadsmässig lön + övriga förmåner, på ett tryggt företag med gott renommé. I år flyttar vi till nya fräscha lokaler i Malmö-området.

 

Ansökan: Vi samarbetar med Renegade Rekrytering, så har du frågor kontakta Rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-95 56 68 alternativt mejla moa@renegaderekrytering.se. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka. Varmt välkommen!

 

Ansök här!