Vi är mitt uppe i en spännande fas och behöver nu utöka organisationen med en Försäljningsingenjör med utgångspunkt Malmö. Tjänsten innebär att ansvara för potentiella kunder i södra Sverige. Har du erfarenhet av försäljning och är intresserad av att arbeta med kvalitativa produkter? Trivs du ute på fältet och är en sann relationsskapare? Då kanske denna tjänst är något för dig.

 

Arbetsbeskrivning: I rollen som försäljningsingenjör säljer och marknadsför du Lögstrups produktutbud. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor, och vi arbetar både direkt mot slutkund och via återförsäljare. Du ansvarar för att upprätthålla en hög närvaro och arbeta proaktivt med kunderna och hålla dig uppdaterad om aktuella projekt.Till din hjälp har du offertavdelning och teknisk support. 

 

Kvalifikationer: Du är en driven och initiativrik person som stimuleras av kundkontakt. Du är en god lyssnare. Du har erfarenhet av försäljning eller viss kunskap om branschen i helhet. Du har ett tekniskt intresse och gärna en elteknisk utbildning i grunden. Du talar engelska och du har körkort.

 

Vi erbjuder: Ett spännande & utvecklande jobb på ett framåtsträvande företag som har gott renommé på marknaden. Marknadsmässig lön, samt övriga förmåner så som tjänstebil, pensionsavtal och friskvård. I år flyttar vi till nya fräscha lokaler i Malmö-området.

 

Ansökan: Vi samarbetar med Renegade Rekrytering, så har du frågor kontakta Rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-95 56 68 alternativt mejla moa@renegaderekrytering.se. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka. Varmt välkommen!

 

Om Lögstrup: Lögstrup AB är en av Sveriges ledande leverantörer av elektriska kopplingsutrustningar. Genom vår gemensamma erfarenhet, kunskap och nära samarbete med våra kunder och leverantörer i branschen levererar vi en optimal och framtidssäker lösning som täcker både ekonomi och behov av drift och personsäkra utrustningar. Lögstrup är verksam inom försäljning, konstruktion och tillverkning av kapslad el-utrustning, vi levererar utrustningar till Industri, landsting, infraprojekt mm. Lögstrups svenska huvudkontor ligger i Malmö och dess moderbolag i Danmark. Vi har även kontor i England och Irland, sammanlagt 248 personer i organisationen. 

 

Ansök här!